Samarbeid med Kolsås ramme og galleri

Hei dere.

I desember i fjor var jeg innom og bestilte et bilde innrammet hos Kolsås ramme og galleri. Etter at vi var ferdig med bildet, snakket vi om bilder og innramming som man gjør når man er litt over middels interessert i faget.

Han nevnte at om jeg ville kunne vi samarbeide litt. Dvs. at de som kjøper bilder av meg kan få litt rabatt om dere nevner meg eller mitt firma. Hvis flere bruker det vil kanskje også rabatten stige. For å slå et slag for små bedrifter som tilbyr noe som ikke er et hverdags produkt, men noe vi trenger av og til. Disse foreningene og håndverkene er noe som må brukes for at de skal overleve og for at vi skal kunne ha valgmuligheter.

Kolsås tilbyr glass i flere varianter fra vanlig til antirefleksbehadlet kunstglass. Kunstglass vil øke inntrykket av bildet hvis det henger et sted med mye sollys og refleksjoner . For ikke å nevne alle de flotte rammene. Her kan dere få rammet inn med og uten passpartout, og i sveveramme med deckle edge ( revet kant). Dette løfter enkelte bilder videre, samt om papirtypen også er grov vil dette gi et fantastisk intrykk. De har mye å velge i og de har lang erfaring.

Bruk de! Da blir det bedre for alle .

Sjekk siden deres her Kolsås ramme og galleri

Fortsatt fin søndag

Håvard

Ps. Jeg har lagt ut flere bilder for salg ;)