Fototips fredag

Hallo eller god kveld heter det vell når jeg legger ut denne så sent.:)

Kveldens tips er Interessepunkt. Hva tar du bilde av, hva er det du vil dokumentere eller fotografere?

Alle gode bilder leder opp eller inn til et Interessepunkt. Det kan være et hus, et fjell eller en foss noe som forsterker og bærer resten av bildet. Det beste er om dette er noe du ikke ser med en gang, men blir ledet inn til ved bruk av ledende linjer og riktig snitt (crop) av bilde som dette under.

Her blir du ledet inn til kirken fra bunn av bildet. Interessepunkt er kirken og lyset som strekker seg opp fra kirken.

I bildet under har jeg ingen ledende linjer, men bruker lyset som vei. Fra det mørke i kantene til det lyse i tåken rundt treet. Dette separerer treet og får det fremhevet som Interessepunkt jeg vil vise.

Denne bloggen ble en kort en, men jeg håper dere fant den intressang og informativ.
Lykke til med fotograferingen

Nyt fredagen

Håvard