Godt nytt år.

Hei og godt nytt år.

Håper dere har hatt en fin jul og nyttårs feiring.
Jeg gleder meg til det nye året og hva jeg skal oppleve. Jeg skal på tre fototurer, to er usikre og de vil jeg komme tilbake til seere. Den ene som er sikker og som jeg er veldig spent på er en tur til Dovre for å fotografere natur og moskus om vi er heldige.

Dette er noe som jeg virkelig gleder meg til og som vil utfordre meg. Jeg har ikke tatt eller vært så interessert i dyrefotografi før, men etter å ha fotografert lundefugl på Runde. Jeg merket da at dette er noe jeg vil gjøre oftere om ikke annet en for utfordringen det gir.

Vi skal reise i September i år og turen varer ca 3-4 dager. Vi er litt usikre på lengden av turen det blir ofte bestemt av været når det nærmer seg avreise. Jeg skal reise med min gode venn Jørgen som har vært med på andre turer jeg har gjenomført. Jeg kommer tilbake til planleggingen når det nærmer seg :)

Som jeg har sagt tidligere skal jeg prøve å være mer aktiv på denne kanalen og på instagram. Så hvis du liker det jeg gjør så er det bare å følge med.

Ha en flott første nyttårsdag.

Håvard