Salg av fine art print er lansert med 20%

Hei.

Nå har jeg endelig lansert noen av mine bilder for salg. De blir lansert med 20% fra Mandag 26.11.18 kl 08:00 og i en uke fremover. Legg in promokode LANSERING20 så får du automatisk avslag på bildene i kassen.

Jeg printer bildet og lar det tørke før jeg kontrollere at de er perfekte. Så pakker jeg de med ektehetsbevis, som har hologram og serienr. Dette registrerer jeg i Hahnemuhle sitt art register.

Jeg har gledet meg lenge til å legge ut bilder for salg, og håper du kjøper bilder av meg! Dette er en flott gave til de som ikke ønsker seg noe og som har alt fra før.
Alle bilder blir trykket i maks 100 eksemplarer. Etter dette blir de aldri trykket igjen. Jeg printer disse på papir fra Tysklands eldste trykkeri. De har mange forskjellige typer papir i forskjellige sjangere. Disse gir forskjellige styrker til et bildet og hjelper til å fremhev det.

En ting som er viktig for dere å tenke på før dere henger det opp er:

Hvilken vinkel treffer solen inn fra og hvilken lyskilder er i nærheten? Matt papir absorberer lys og fordeler det. Dette fremhever detaljer i sort. Glossy papir eller luster vil reflektere lys og må derfor ikke treffe direkte . Med lys som kommer inn fra ovenfra eller fra siden vil det forsterke bildet og fremheve detaljer i det sorte.

Jeg vil legge ut flere trykk etterhvert og de blir annonsert både på facebook og på bloggen. Har dere spørsmål ang. trykk og bestilling så send meg en mail på haavard@stokkefotografi.no eller fyll ut skjemaet under “meg” fanen.

Ha en flott uke

Håvard